INOVATIA in INSTALATII

Este data de catre alegerea solutiei optime si capacitatea de integrare a acesteia cu fiecare nou proiect

 

Ordea

In anul 1997, pornind de la un simplu stand de prezentare produse, compania noastra are un inceput modest ca afacere de familie. Amenajarea unui spatiu comercial in propria locuinta contureaza activitatea intr-o mica afacere denumita ORDEA Instalatii.

Cu resurse minime, intr-un spatiu restrans, am desfasurat activitati de comercializare componente de instalatii mizand pe multumirea clientilor. Pe parcurs, daruirea familiei Oroian si reinvestirea profitului a dus la consolidarea afacerii.

Odata cu recunoasterea pe piata mureseana si din Transilavania, activitatea este extinsa la doua locatii in Targu Mures si compania acumuleaza noi angajati tot mai valorosi din prisma experientei si a specializarii lor.

In 2007, compania noastra inaugureaza noul sediu din strada Libertatii nr. 122A. Noua locatie este una moderna, special creata pentru profilul firmei, cuprinzand showroom, magazin, depozite, atelier service, atelier confectii, birouri si parcare.

… „Totusi daruirea are limite” – in 2010 conducerea este preluata usor usor, in paralel, de tanarul succesor al familiei, care dezvolta noi idei moderne bazate pe o viziune de lunga durata. Astfel compania adopta tot mai multe idei inovative in domeniul instalatiilor si a energiilor regenerabile.

In prezent compania ORDEA este recunoscuta in domeniul instalatiilor ca fiind un etalon pe piata judetului Mures si al Transilvaniei.

In prezent compania ORDEA este recunoscuta in domeniul instalatiilor ca fiind un etalon pe piata judetului Mures si al Transilvaniei.Realizarile companiei ORDEA se datoreaza unei echipe de specialisti compusa din ingineri si tehnicieni dedicati instalatiilor. Astfel putem asigura consultanta, proiectare, furnizare, instalare, service in majoritatea cazurilor. Echipa ORDEA numara in momentul de fata peste 30 de angajati care va stau la dispozitie.

Incepand cu simpli beneficiari casnici pana la lucrari complexe, de referinta, ORDEA Instalatii mizeaza pe incredere, daruire si profesionalism urmarind deviza „Instalatii bine alese”.

Va asteptam sa apelati la noi!

Cu incredere, echipa ORDEA.