INNOVÁCIÓ a HŐBERENDEZÉSEK területén

az optimális megoldás választása és annak minden új projekt alapján való legmegfelelőbb alkalmazása

 

Ordea

1997-ben cégünk szerény családi vállalkozásként indult, és csupán egy egyszerű termékbemutató pulttal rendelkezett. Egy saját lakásban berendezett kereskedelmi felület körvonalazta az ORDEA Instalaţii nevet viselő kisvállalkozás tevékenységét.

Minimális erőforrásokkal, korlátolt helyiségben értékesítettünk fűtésszereléshez szükséges berendezéseket, bízva az ügyfelek elégedettségében. Időközben az Oroian család nagylelkűsége és a nyereség beruházása fellendítette a vállalkozást.

A Maros megyei és erdélyi piac elismerése következtében a tevékenység két marosvásárhelyi helyiségre bővült, és a cég újabb alkalmazottakkal gazdagodott, kiknek tapasztalata és szaktudása egyre értékesebbé tette a vállalatot.

2007-ben vállalatunk megkezdte tevékenységét az új, Libertatii 122A cím alatti székhelyén. Új székhelyünk helyszíne modern, a vállalat arculatát képviseli, bemutatótermet, üzletet, raktárakat, szervizműhelyt, gyártóműhelyt, irodákat és parkolót is magába foglal.

… „Az odaszánásnak is megvannak a maga határai.” – 2010-ben a vezetést lassan-lassan, párhuzamosan átveszi a család fiatal örököse, aki új, hosszú távú tervezésre törekvő, modern ötleteket dolgoz ki. Így a vállalat egyre több innovatív ötletet tudhat magáénak a fűtésszerelés és megújuló erőforrásokon alapuló erőművek terén.

Jelenleg az ORDEA vállalat a Maros megyei piacon, sőt Erdélyben is etalonként elismert cég a fűtésszerelés területén.

Az ORDEA vállalat eredményei szakmérnökökből és szerelő technikusokból álló összetett csapatának köszönhetőek, akik által a legtöbb esetben tanácsadással, tervezéssel, szolgáltatással, szereléssel és szervizeléssel is szolgálhatunk. Az ORDEA csapata jelenleg több mint 30 alkalmazottat foglal magába, akik mind az ön rendelkezésére állnak.

Az egyszerű háztartásbeli munkálatoktól az összetett referenciaprojektekig az ORDEA vállalat bizalmat, odaadást, szaktudást fektet munkáiba, jelszava pedig: „Válogatott berendezések”.

Keressen meg ön is bennünket!

Bizalommal, az ORDEA csapata.